Mina tips!

Alla vet ju att motivationen är det som gör att man fortsätter orka ta sig till gymet eller ut i löpspåret. Är det så att man inte tycker det är roligt och tvingar sig dit så kommer man inte hålla igång länge!
Se till att mäta sig i början, och sen kanske en,två gånger i månaden så att du ser resultat! Om du skall gå ner i vikt så mät dig hellre än stirra dig blind på vågen. När du tränar så bygger du ju muskler, och muskler väger, så måttband är det bästa!
Det kommer att komma dagar då du verkligen inte orkar, men ta dig i kragen och ge dig iväg iaf! Tänk på dom där snygga jeansen du kommer kunna ha sen, eller hur mycket snyggare din tröja kommer sitta om du får mer muskler! ;)
Se till att sätta mål! Bestäm ditt slut mål, sen ungefär hur mycket du vill gå ner på en månad. Ibland går man ner mer och ibland  mindre.Och ett tag så kommer det att stå stilla, men sen rasar du igen! Så ge inte upp om du inte ser något resultat en vecka, det kommer senare!

Känner du att motivationen håller på att svika dig totalt ? Ta med dig en kompis eller en familjemedlem till gymet! Det blir mycket roligare och ni kan peppa varandra!

Och glöm inte, det är okej att ta någon godisbit ibland, ett glas cola en glass eller vad det är ni tycker om! Tränar man ofta så gör det inget. Ha en dag i helgen då det är okej att gotta sig lite, så blir det lättare!  :)

/ Amanda

Kommentarer
Postat av: Per

Gör så...

Vi hoppas att någon ska tycka att det är spännande och kanske köra ett eget race....



Dessutom får vi ju en liten glimt av våra utflugna barn varje söndag. Så... På något vis är det lite dubbel vinst !



2010-11-02 @ 15:56:30
URL: http://biggestloserpitea.webblogg.se/
Postat av: ♡ MandDz

Svar: Håller fullt med dig! Man längtar ;D

2010-11-02 @ 16:03:47
URL: http://manddz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0